Vorbitorii invitați pe scena TEDxPloiești sunt:

danp_100 Dan Pascariu este fondatorul şi primul preşedinte al Asociaţiei Române a Băncilor, una din figurile proeminente ale sistemului bancar din România. După absolvirea în 1973 a Facultăţii de Comerţ Exterior din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) din Bucureşti şi-a început cariera în Banca Românã de Comerţ Exterior.
aureliav_100 Aurelia Vișinescu este cea mai cunoscută femeie oenolog din România, producând în crama Domeniile Săhăteni, din apropierea Ploieștiului, vinuri speciale, cu personalitate. Ȋndrăgostită dintotdeauna de natura și atrasă inițial de arhitectura peisageră, în ultimii ani ai Facultății de Horticultură, Aurelia Vișinescu alege să studieze oenologia, fiind fascinată de știința din spatele licorii lui Bachus.
serbanc_100 Șerban Ciușcă un comunicator pasionat, un om cu o activitate profesională diversificată, de la DJ de radio candva la pozitia de director general al celei mai mari regii de publicitate din Romania, ARBOmedia, vine la TEDxPloiești în calitate de Fondator al Miscarii Sociale “Urmeaza-ți Pasiunea!”.
danac_100 Dana Crișan, actriță și călatoare (din)spre Sine. Cu un titlu de prezentare care ne face deja curioși: “A fi sau a nu fi…EU?”
paulo_100 Paul Olteanu este specialist în marketing personal si comunicare publică pentru The Personal Marketing Agency – prima agentie de marketing personal din România. În ultimii 7 ani, Paul a livrat peste 4000 de ore de training, coaching și consultanță pe subiecte din universul comunicării, carismei, prezenței publice, brandigului personal și discursului public către publicuri din Europa, America și Asia.
tar_100 Tony Romani este un antreprenor cu o experienta captivanta. In paralel cu experienta profesionala, castigata in domenii extrem de variate cum ar fi jurnalism, showbusiness, turism, audit, finante, transporturi si altele, Tony s-a implicat in permanenta in dezvoltarea comunitatilor din care face parte.
cristinam_100 Cristina Mihalcea este initiatoarea pentru Ploiesti a grupului de voluntariat “Șoriceii de biblioteca”. Voluntarii le-au citit copiilor din centrul Concordia (unde stau copii abandonați sau copii din familii sărace), celor din centrul „Cireșarii” din Ploiești și de la Spitalul de Psihiatrie „Voila” din Câmpina, au corectat carti, au inregistrat povesti, au incheiat parteneriate cu centre de copii dar si cu Biblioteca Nicolae Iorga din Ploiesti, au donat carti de Craciun.
johnc_100 John Cristea, un psiholog cu acte în regulă, este prezent în media locală de mai bine de 5 ani. Scoate la lumină tinerii cu rezultate active şi luptă împotriva sedentarismului. Organizează diferite evenimente în scopul promovării mersului pe jos. Iubeşte frumosul, dar nu se lasă ghidat de sistem. Fire optimistă, dar realistă!
gabriels_100 Gabriel Ștefan este medic terapeut practicant al medicinei traditionale chinezesti și a artelor marțiale. Este maestru Kobudo, Tai-chi, Qi Gong, terapeut Shiatsu, practician în acupunctură, vindecare reconectivă și reconectare, atat în Ploiești cât și în Rostock, Germania, unde s-a specializat în terapia tratării durerii.
lucianv_100 Lucian Vasile este absolvent al Facultății de Istorie a Universității București și fondatorul platformei RepublicaPloiesti.net, resursă online pentru orice persoană pasionată de istorie urbană și, în special, de trecutul orașului Ploiești.