pauloPaul Olteanu este specialist în marketing personal și comunicare publică pentru The Personal Marketing Agency – prima agenție de marketing personal din România. În ultimii 7 ani, Paul a livrat peste 4000 de ore de training, coaching și consultanță pe subiecte din universul comunicării, carismei, prezenței publice, brandigului personal și discursului public către publicuri din Europa, America și Asia.

În paralel cu activitatea de training și consultanță, Paul a fost implicat într-o serie de cauze educaționale, de protecția mediului și în industrii creative și a colaborat cu organizații precum BCR, BRD, CEZ, Cosmote, Cartoon Network, Ernst&Young, Gothaer Asigurari, Heineken, Headvertising, Friesland Campina, Petrom, Raiffeisen Bank, Asociația MaiMultVerde, Habitat pentru Umanitate, Fundația “CODECS pt. Leadership”, Universitatea Româno-Americană, Securitas Romania, WWF România.
Paul este on-line din 1994, a fondat Inoveco Energy și Asociația Good Start și locuiește în prima casă 100% independentă energetic din România.